Relaps

Relaps

Anotace: ...

Sen,
sen co si žiješ
od dávných zármutků oproštěn
a najednou jsi zase zpátky
tam kam nechceš
jen v hlavě zmatky
a litry slzí
a tuny tíh
ač tě to mrzí
a jsi všem na očích
a ztrácíš zase svoji cenu
bylo to tenkrát za odměnu
ten nový start a nové cíle
skoro dva roky tvrdé píle
jen třicet dní a vše je pryč
jen jeden měsíc hravě stačí
a život je najednou kratší
a bez smyslu a bez naděje
a do pekel to s tebou spěje
otázky ze všech stran, co se děje?
a co ti brání?
Mám zase čekat na zmrtvýchvstání?!...

Funguje- li jen chemie
Tak tvoje duše už nežije
Autor Heliodora, 07.01.2021
Přečteno 178x
Tipy 7
Poslední tipující: blues, Emily Říhová, mkinka, petrzal
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to síla číst :o( Mrzí mně, že ses musel vrátit zpátky. Já v léčebně taky byla, i když kvůli depresi, a není to žádnej med. Drž se a opatruj se.

07.01.2021 21:43:11 | Z nitra

To je hodně dobré a tolikrát jsem to už zažil, že jsem se i zastyděl. ST

07.01.2021 08:36:20 | petrzal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí