Anotace: Dneska přidávám něco pro mlsné jazýčky. Já tedy osobně dávám přednost české kuchyni, ale znám dost lidí, kteří tyhle mořské příšerky slupnou s velkou chutí.
Souhlasím s Tvými chutěmi :-)
Uzené-řízek-svíčková...mňam.
Ale snad bych si dala tu krevetu.. ale jinak nic .-)
Veselá básnička, líbí se mi ..ST..
17.02.2021 18:34:21 | Jaruška
Česká je česká, není nad pořádný kus masa :D
17.01.2021 00:37:26 | Emily Říhová
Je to milé drahý pane
že pokrmy nečekané
nelákají jazyk váš
zvu vás tedy na guláš:-)
11.01.2021 10:09:10 | kašpar
No, jednou mi tak místní rybář, co jsem ho pozorovala při čištění ústřic, pokynul přímo u pláže, a s nadšením mi předvedl, jak si mám "vysrknout" z té lasturky rovnou na místě čerstvě očištěnou citronem zakapanou a s mlsným zvoláním "to afrodisiakum" se na mě zazubil, čímž tak nějak mou "touhu" po mořských plodech navždy zpečetil...
10.01.2021 23:52:09 | Vivien
K naši zimě patří domácí zabijačka, klobásy a uzené ;-)ST
10.01.2021 22:48:56 | Tomcat
cháá ..mořský plody taky moc nemusím ale ani svíčkovou .)
10.01.2021 17:56:51 | xoxoxo
Já jsem pro českou nevěru. Olíznu se, i na mořskou příšeru.
10.01.2021 15:51:39 | šerý
Milý kuchaři, v jídelnách se nevaří, chceš-li plotny s těmi plody, nevař prostě bez ourody :-) já nám raděj českou krmi, než ty plody s mořem chutí pro opasek k rozepnutí..:-):-):-)
10.01.2021 15:07:08 | básněnka
pěkně ladí poetický jídelní lístek jenž jsi sestavil
10.01.2021 14:10:32 | J's ..
To já bych si dala všechno :)
10.01.2021 13:57:37 | Isla
Mňam:D ..ale řízek je řízek..to je jasné *ST
10.01.2021 13:37:39 | jenommarie