Živote můj

Živote můj

Anotace: Živote můj

Jaký je život řekni jaký
žádná radost je dost protivný
jen zálezt pod deku
a mít ho jako celoživotní obydlí
slunce mi nesvítí na žádné z cest
po kterých chodím
nemám žádného svého anděla
co okolo mě proletí
snad přijdou chvíle
kdy už budu radostná
co je to za život
když jsem jen nešťastná
Autor kikin87, 16.01.2021
Přečteno 132x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, Donne
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky večer v lepší už ani nedoufám

16.01.2021 18:46:18 | kikin87

Nezoufej, zas bude líp.

16.01.2021 18:45:44 | Donne

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí