Opruz Covid

Opruz Covid

Jste už z pandemie vyčerpaní?
Pokud ano,
nebojte se, nejste v tom sami.

Únava z pandemie je přirozená.
Reakcí na nejistotu,
se tak brání každý muž či žena.

Však je třeba neztratit motivaci.
Nedat viru šanci,
a s dodržováním 3 R si dát práci.

Opatření jsou únavná a omezující.
Neklesejte na mysli,
nejsou napořád, jen na řádku dní.

Zůstaňte s ostatními v kontaktu,
co nejvíce,
izolace vás může ohrozit opravdu.

Dělejte, na co jste neměli čas,
vraťte se k restům,
a dovolte si odpočinout občas.

Nastavte si pravidla a denní řád
pomůže to,
víte, podle jakých pravidel hrát.

Tento vir už má mezi námi místo,
zbavit se ho,
to chce taktiku a delší čas najisto.
Autor Z nitra, 19.01.2021
Přečteno 131x
Tipy 11
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, Kubíno, Marten, Psavec, Rozmarýna
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jj, je to hodně náročné...
Všem přeji hodně zdraví a sil... :)

22.01.2021 18:30:29 | Emily Říhová

Přejeme i tobě dobrou náladu,
zdraví a stresuj se pomálu :o)

22.01.2021 23:39:04 | Z nitra

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí