Nevyplatilo se

Nevyplatilo se

Anotace: Covid nás teď straší, ale nesmíme zapomínat i na další neduhy, které nás mohou postihnout.

Žádný důvod pro legraci,
vir nám ničí populaci,
život chystá další zkoušky,
musíme zas nosit roušky.

Přes roušku se špatně líbá,
sundat jí by byla chyba,
odpovědně máš se chovat,
odstupy vždy dodržovat.

Přiznám se vám bez mučení,
tohle pro mě vážně není,
žádná rouška při souloži,
užívám si pěkně v loži.

Covid prohrál, já se bavím,
lehké děvy vždycky tajím,
radost má však byla krátká,
jiný neduh zavřel vrátka.
Autor Psavec, 21.01.2021
Přečteno 144x
Tipy 26
Poslední tipující: Majda, Marcella, Dejvis, Emily Říhová, Špáďa, Krahujec, Akrij8, Amonasr, Iva Husárková, šerý, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tato Tvá mi vyloudila ne úsměv, ale přímo smích.
S humorem jde všechno líp .-)))

27.01.2021 13:18:46 | Jaruška

Aktuální a trefná. Zasmála jsem se - DÍKY :o)

22.01.2021 00:15:52 | Z nitra

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí