Pandemie

Pandemie

Anotace: K čemu Listina základních lidských práv a svobod? K čemu deklarace, k čemu listiny? Nesvoboda za zdraví? V rukou bílých plášťů a mocných, čekají nás časy bezpráví?

Pandemie

 

V rukou mocných

v rukou onoho průmyslu

v utopených utopií důmyslů

v propojených on-linech

nesvoboda za zdraví

v klecích domovů vyplašených kuřat

straší nás donekonečna chtivý pařát

a jsou jím i platidla?

 

K čemu Listina základních lidských práv a svobod

k čemu desatero, deklarace, k čemu listiny?

Kdo chce a nechce vakcíny?

V bezpráví ať každý hledá pravdu práv u sebe...

 

Autor Anež, 21.01.2021
Přečteno 125x
Tipy 1
Poslední tipující: Rozmarýna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí