Hybatel

Hybatel

Anotace: .

 
Velký idiot s mačetou
zas tvoří dějiny
od krvácejícího oběda před tvým talířem
až k justičním vraždám...
 
Velký idiot s mačetou
je šikovnej chlapík
muži mu půjčují těla svých žen
a duše uvazují provazy mrazu k topení
nefungujícímu
Je mu to jedno, jestli hoří hvězdy
je mu to jedno jaké je souhvězdí na nebi
vzrušuje ho krev ale svýmu doktorovi to ještě neřek
Včera prošlápl plátno Leonarda Da Vinciho
nějakej hloupej obrázek přeci
cestou na jatka ......
 
Každá doba ho potřebuje
každá revoluce ho potřebuje
Byly to jatka kam spěchal a nebo snad bojiště
promlčené války?
Autor 8Zdenek, 23.01.2021
Přečteno 101x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

syrová realita na plátně myšlenek zajímavé počtení

23.01.2021 10:05:41 | Clown

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí