O nic menšího než o život

O nic menšího než o život

Anotace: .

 
Tu úzkost
vystřihnu ze srdce
a pak přibodnu ke stěně
v nějakém pokoji,
kam zjistím, že jsem utekl.
V pokoji
do jehož temnoty jsem se oblékl.
Tu úzkost
která k tobě táhne smrt
jako horolezec lano
zaleju pak do vosku
jako nějakého děsivého brouka.
Autor 8Zdenek, 24.01.2021
Přečteno 112x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, Guldrun, Psavec, šerý, Marten, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná a pozoruhodná.*

24.01.2021 17:19:44 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí