Groteskní svět

Groteskní svět

Anotace: O životních proměnách

Sbírka: Kříž a jablko

Život připomíná scénu groteskní
občas smích i nekonečné hrůzy
Vrátit radost všem, kdo teskní
a zrychlit jejich mdlou chůzi

Na obličeji masku radši nosí
aby nespatřili falešnou tvář
od pláče mají lidé rudé nosy
když v životě zklamal je lhář

Život připomíná malou grotesku
kde představení hrají za oponou
stejně skončí všichni bez potlesku
a nemohou počítat ani s poklonou
Autor Petr27, 27.01.2021
Přečteno 192x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka, Guldrun
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi oslovující báseň :)

13.02.2021 16:58:07 | Katkaqwe

dík moc :)

13.02.2021 17:00:14 | Petr27

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí