Loučení

Loučení

Anotace: ...

Jenom dvě skvrny
v očích ti zůstaly
žádná jiskra, žádná zář
nevěřila jsem, když mi to říkali
už se s ním nikdy nepotkáš

My jsme si slíbili
že ještě rok zvládnem
oba jsme věděli
že den za dnem vadnem

A ty jsi uschnul, jak kapička na poušti co nestihla spadnout

Nejdřív mě zalil oceán bezmoci
potom jsem usnula a viděla tě
tak dopadnou všichni ti ubozí otroci
co slídí jim hladoví červi v hlavě

Chybíš mi, ale nepůjdu
snad jsi mě probudil z dlouhého snu
teprve teď, knihu života čtu

Nezlob se, že jsem ti nepomohla
přijdu za tebou, ale ne teď
Autor Heliodora, 31.01.2021
Přečteno 145x
Tipy 8
Poslední tipující: blues, mkinka, Emily Říhová, Psavec, jenommarie, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutné ** hodně sil přeji

31.01.2021 11:34:21 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí