Historie slunce

Historie slunce

Anotace: .

 
V černé temnotě
se něco narodilo
chtělo to žít
ale zmatené to bylo
chtělo to žít
ale nevědělo jestli se nespletlo
když nevědělo ani jak
a kde rozsvítit světlo.
Nevědělo ani jestli chodí
nebo vzlétlo
kdy rozsvítit se hodí,
když samo je světlo..
Autor 8Zdenek, 31.01.2021
Přečteno 109x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Emily Říhová, Iva Husárková, jenommarie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A přesto svítí;)

31.01.2021 11:35:48 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí