Pro Terku K.

Pro Terku K.

Anotace: .

 
Davej si bacha
na tu holku odvedle
má mezi nohama nekonečno
má mezi nohama vesmír
A jinak nosí jen trochu ztužené vlasy
a maluje se barvami světa
Zavři dveře
trochu třeba neomaleně
a znehybni své srdce
nějakými písněmi.
Je to jako plamen v plameni
je to jako pocukrovaná zrada
tak dávej si bacha , říkám ti
Nevede cesta ven...
směje se tvému padání
a při tom říká ,,svět mi už dal všechno´´
Vymění ti srdce
za drtičku starých smluv s ďáblem
ale mezi nohama má nekonečno
když možná přemýšlí o Bohu
ale když to budeš chtít pochopit
Dá si jen nohu přes nohu...
Přece stud..
Autor 8Zdenek, 02.02.2021
Přečteno 125x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, jenommarie, zdenka, Špáďa, Frr
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No jo..dávej si bacha :)

03.02.2021 12:19:20 | jenommarie

Některé obrazy jsou fakt dobrý!

02.02.2021 20:25:15 | Špáďa

skvělá báseň ***ST* :-D*

02.02.2021 19:47:04 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí