V objetí ticha

V objetí ticha

Anotace: Všichni se asi shodneme na tom,že občas není nad to prostě vypnout. Tak co třeba tak?...

V Objetí ticha

 

Vně letního domu,

na podzimní dobu.

V křesle sedím,

rty smáčím do vína.

 

Poddávám se tomu,

němému tónu.

Očima hledím,

do zděného ohnína.

 

Energie z krbu,

v chatě se roznáší .

Za okny síla větru,

v lese se předvádí.

 

Sedím v tom křesle,

vínem plníme ústa.

Procitám tím teplem,

slov napadá mě spousta.

 

Jak tak vzhlížím,

do žárného spříznění.

Vymýšlím a tvořím,

literární souznění.

 

Vypnul jsem internet,

telefon odložil,

opustil hektický svět.

 

Potřebám jsem vyhověl,

do klidu se ponořil,

v duchu roztáhl květ.

 

Poroučím se,

mimo denní ruch,

když si o to duše říká.

 

Podroučím se,

v čistý vzduch,

do objetí ticha.

Autor Johnny 96, 06.02.2021
Přečteno 159x
Tipy 5
Poslední tipující: Emily Říhová, jenommarie, Imaginant
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Do objetí ticha se taky ráda choulím... :)
Krásný večer

16.02.2021 22:02:34 | Emily Říhová

Pěkné a toto dělám občas také a vždy hodně fajn změna *;)

07.02.2021 11:58:40 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí