Prázdné řádky

Prázdné řádky

Anotace: ...

Ze sešitu na mě zírají prázdné řádky,
sedím nad nimi už nespočet hodin a
jejich prázdnota se zvětšuje, zdá se mi.
Stále nemůžu najít ta správná slova.

Zkouším si vybavit tvůj úsměv, aby
mě neobklopovaly pouze ty špatné
myšlenky, které mě zevnitř požírají
a nedá se jim utéct, jsou tu všude.

Chci myslet na tvé oči, v nichž vždy
najdu trochu laskavosti a něhy, které
se z tohoto světa pomalu vytrácejí,
bojím se, že zmizí úplně, jednoho dne.

Zakrývám sama před sebou jizvy
na rukou a na nohou, protože vím,
že je to špatně, když se objevují
na každém kousku kůže, na těle mém.

Vidím tvou ruku, vždy když spadnu,
tak ze země mě zvedá a o tom to je,
že i když budu klesat, snad budeš tu.
Nechci přehlížet vše hezké v životě.

Tak beru tužku do ruky, snad po stopadesáté,
a snažím se zachytit všechny okamžiky,
které mi vždy přišly, tak úchvatné a krásné,
a nahradit jimi mé bezvýznamné vzlyky.
Autor AngelLia31, 20.02.2021
Přečteno 185x
Tipy 7
Poslední tipující: Ucitelskej, R.Chlup, mkinka, jenommarie
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chápu Tě.

21.02.2021 17:43:01 | mkinka

Jsou a máš je v srdci
...a to je moc dobře
..nemusí být na řádcích
..tam
..srdce je to místo
..které dobře ví.
..
Někdy má smutky každý. **ST ;)

21.02.2021 11:11:13 | jenommarie

:))

21.02.2021 12:44:50 | AngelLia31

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí