Realita

Realita

Anotace: .

 
Láska je květ
láska je mrak uprostřed léta,
kterého se můžeš skoro dotknout...
když ležíš na louce
Láska jsou upřené pohledy do očí.
Tomu jsem věřil...
 
Jenže láska je i sociální darwinismus.
Láska je tak nemilosrdná jako smrt.
Láska je stroj na lež z cukrové vaty.
Tu druhou polovinu mi nikdo neřekl......
 
***
Vracím všechny mé lásky
do regálu života
a když zavřu a otevřu oči
všechny zmizí...
a já budu stěhovat ten regál
jako stovky dalších podobných..
Autor 8Zdenek, 21.02.2021
Přečteno 133x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, enigman, Guldrun, Rozmarýna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

prý se tomu říká regalismus...

22.02.2021 20:13:31 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí