Aktuální situace

Aktuální situace

Anotace: Tato báseň je mírně odlišná od mé první, jelikož jsem si potřebovala vylít své srdíčko do prázdnoty a nechat mému smutku volný průběh.

Je pozdní večer první březen,
já v depresích se utápím,
z obcí jen tak nevylezem,
tím však už se netrápím.

Před rokem jsem myslela,
že vše bude dnes vpořádku.
To jsem ale neměla,
všechno je všem u zadku.

Opatření, roušky, odstupy,
to nikoho nezajímá,
lidé jsou zde samí hloupí,
teda aspoň většina.

Kamarády nesmím vídat,
do školy nás nepustí,
na chatu si popovídat,
to je teda radosti.

Rok bez kvalitního vzdělání,
to bude ale maturita,
cítím velké zklamání,
asi žádná univerzita.

Prosím lidi myslete,
zpomalte ten přenos,
jen si prostě dejte,
respirátor přes nos.
Autor 0Kedry0, 27.02.2021
Přečteno 157x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, Emily Říhová, Lenochod005, Togynar, kudlankaW, Frr, Rozmarýna
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné a výstižné,
slza mi z toho padá,
snést toto je vskutku obtížné,
může za to ta naše vláda

01.03.2021 08:59:54 | Lenochod005

Skvělá, výstižná báseň. Není co dodat.

01.03.2021 08:58:39 | Togynar

Bonvivání kulka
Povděkuji ji s kvitem
Dumkační generace

01.03.2021 08:56:55 | Togynar

Generační dumka
Kvituji ji s povděkem
Kulatý bonviván

28.02.2021 02:26:07 | kudlankaW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí