Dvacet tupých projektilů

Dvacet tupých projektilů

Když se ráno rozednilo,
koupila si v trafice,
stovku jí to zase stálo,
překročení hranice.
Dcacet tupých projektilů,
krabku smrti v celofánu,
nebylo to v jejím stylu,
zvolila si temnou stranu.
Zbyly prázdné nábojnice,
prazdná kapsa,
mrtvé plíce,
kouř jí uvízl ve vlasech.

Každé ráno na rohu,
koupila si v obchodu,
krabku plnou nikotinu,
projektily plné dýmu.
Zase vdechla trochu smrti,
ale díky tomu přece žila,
nemyslela na děti,
bez krabky by zabíjela.
Zbyla dutá krabička,
prázdná kapsa,
mrtvé plíce,
a taky příznak abstinence.
Autor Kakofonie osudu, 06.03.2021
Přečteno 188x
Tipy 9
Poslední tipující: Emily Říhová, Klára Němcová, šerý, jenommarie, Frr, Marten, Fil, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...zajímavě zpracovaný téma...;-)

06.03.2021 16:36:15 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí