tohle neni něco pro tebe

tohle neni něco pro tebe

ze všech ušlechtilejch otázek
ze všech uchleštilejch řečí
se vytrácí otázky
já?

já pouštim
posílam do hajzlu
lituju tak strašně moc

ryby do řeky

a ty otázky na tom nic nezmění
jsem sám chycenej
a sám
a jako jedinej

ze všech těch ušlechtilejch keců...
nikdo nevyslyší ten příběh

rybou v řece

ikdyby srdce ze zlata
ikdyby z diamantu
stejně bude vážit tunu
a nikdo... ani já nemá chuť
chuť se s tim táhnout...
Autor Tony Montana, 13.03.2021
Přečteno 235x
Tipy 6
Poslední tipující: maliska, jenommarie, Klára Němcová, šerý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí