Tvořit

Tvořit

Anotace: Ze života umělce...

Chtělo by to udělat

něco velkého

třeba román

třeba báseň

třeba scénář…

 

Hloubám nad možnostmi

nad záchodovou mísou

takže místo nápadů ze mě

hovna jenom lezou

Autor laiknadruhou, 18.03.2021
Přečteno 182x
Tipy 2
Poslední tipující: Nona, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí