Když píšu

Když píšu

Anotace: Umění - největší vzepětí člověka, kde musíš umřít, aby se zrodil Bůh.

Když píšu

Snažím se najít rytmus

Hledám v knize života

To, co mi stále utíká

Ten skrytý smysl

 

Když píšu 

Už to nejsem já

Ale jen příliv 

Má duše umírá

Snad chtěla příliš

 

Když píšu

O dávných světech

Nechám si zdát 

A nalézám domov

Ve stínu 

Svého vlastního stvoření

 

Už nemusím být sám...

 

 

 

 

 

Autor Gymplak, 19.03.2021
Přečteno 258x
Tipy 4
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, šerý, Medved23
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí