Pohledem

Pohledem

Anotace: Deníček

Co je to zatmění 

Když sluníčko zasvítí

Co je to světlo ve tvých očích

Já cítím jak mě ničí

 

Po pádu z vysoka

Ta kočka zamňouká

Po chvilce ve tvé náruči

Kdo tě to naučil

 

Na nebi hvězda zasvítí

Jak lehce se roztříští

Kdo tu hvězdu uviděl

Na svět se zahleděl

 

Já na nebe dívám se

Po chvilce lehne zem

Po hodině pohledů nahoru 

Já beru si batoh a odejdu 

 

Autor vlcatko, 25.03.2021
Přečteno 153x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, jenommarie, Psavec, mkinka, Iva Husárková, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pokud myslíš že musíš jít;)

25.03.2021 13:32:11 | jenommarie

To není špatný.

25.03.2021 07:12:08 | Marek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí