Ten muž

Ten muž

Anotace: Pochopil že chce byť s ňou...

 

Prešiel tou tmou

lebo vedel,

vedel že chce byť s ňou

a nie stále,

nie stále s inou

túžil po objatiach,

bozkoch

a cítiť že je to naozaj

 

Stále tie isté chyby

ho už nebavilo opakovať

chcel cítiť lásku

tak ako vtedy

keď ešte nebol zrazený

toľkokrát na zaprášenú zem

túžil po milovaní

zdravom- nie len dravom

zhltnutý a trávený davom

vedel že milovať dokáže

len si nebol vždy istý

či si to zaslúži

toľkokrát sklamal,

hral a klamal

a tak len dúfa

že ešte nádej má

keď už prešiel tou tmou

možno musel prejsť

tým všetkým, lekciami

aby pochopil že chce byť s ňou

a skutočne milovaný...

Autor Dávid, 30.03.2021
Přečteno 166x
Tipy 4
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdy jsou cesty křivolaké
nikdo netuší kdy se potkáte
a krásná láska zahoří
ze dvou jeden pár utvoří...
Hodně štěstí, Davi :)

11.04.2021 21:46:56 | Emily Říhová

Emily ďakujem, veľa šťastia aj tebe :)

13.04.2021 11:43:03 | Dávid

Díky, opatruj se :)

13.04.2021 17:45:15 | Emily Říhová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí