Odzbrojený strach

Odzbrojený strach

 

Pero běhá po papíře
Chce pocity mé zachytit
Chytá rytmy v dobré víře
Že dnes nebudu muset bdít

Slovo k slovu tiše sedá
Jen spolu dávaj nějaký smysl
Každý verš svůj rým hledá
Klidní mou zjitřenou mysl

Abstrakt rychle tvary chytá
Vše do sebe náhle zapadá
Do duše vhled se mi naskýtá
A mě cosi v mžiku napadá

Když strach dostane pevnou formu
Už není děsu nástrojem
Papír plný lidských dojmů
A děs zůstáva odzbrojen

Autor Klára Němcová, 14.04.2021
Přečteno 174x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, jenommarie, Iva Husárková, Rozmarýna, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hurá:). *ST
Kdo strachu šanci dává
pak pohltí ho docela.
Ať raději místo strachu
zůstává jen zdravá obava..
a i s tou ať bojujeme
a nepřerůstá v nás.
Ať místo strachu, obav
jen samou radost máš. :)

15.04.2021 10:04:21 | jenommarie

Souhlasím, děkuji :)

15.04.2021 10:16:39 | Klára Němcová

:) :)

15.04.2021 10:19:27 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí