Úzkosti

Úzkosti

Anotace: Volně na motivy nedávné minulosti...

Bije mi srdce jak malému dítěti,
do minuty v klidu tak ke stodvaceti.
Ačkoli necítím fyzické bolesti,
stále jsem spoutána provazy k pelesti.

Nemůžu dýchat a nemohu vstát.
Je tady někdo, kdo mě má rád?
Nemůžu mluvit, mohu jen brečet,
Hluboko ve mně něco chce ječet.

Křičí a volá, dělá mi bolu...
Copak mám skončit na Neurolu?

Nikdo mě nevidí, neslyší, nezná.
Situace taková je vcelku běžná.
Snad duši mi zašije bílá niť režná.
Autor Šíleně smutná princezna, 14.04.2021
Přečteno 220x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka, jenommarie, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Snad úzkosti brzy se rozplynou
a všichni uvidí tvou duši nevinnou...
Opatruj se a hodně sil (*)

09.05.2021 00:08:15 | Emily Říhová

Děkuji, lidé milí! :)

15.04.2021 22:05:24 | Šíleně smutná princezna

Vše dobré. a drž se.

15.04.2021 21:04:44 | mkinka

Hodně sil k překonání a ať je lépe.*

15.04.2021 17:45:15 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí