Klaun a cikorka

Klaun a cikorka

Byla snědá
jako cikorka
a on v písku za horka
hvězdy dělal
v masce klauna
po rukou chodil
ona se smála
nad sklenkou vody
a on na špagátě
ve dni odevlátém
předváděl se
s nosem na gumičku
v károvém tričku
poklony skládal
hvězdám
i mořským pannám
a ona říkala mu
tajtrlíčku

a pak oddali se
nejkrásnějším hrám
líčko k líčku
ke krásné cikorce
přitulil se klaun...
Autor Veršotepec, 18.04.2021
Přečteno 127x
Tipy 13
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka, Amonasr, kudlankaW, Iva Husárková, Psavec, Vivien, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta je milá, láska v šapitó.

18.04.2021 19:25:07 | Vivien

Děkuju... :)

21.04.2021 07:47:21 | Veršotepec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí