Chodím bos

Chodím bos

Anotace: O krásné energii,kterou přináší jarní ráno...když je hezké počasí.

Chodím bos

 

Sám chodím bos,

po orosené trávě.

Červený mám nos

a ticho v hlavě.

 

Slunce jas,

Otvírá moje oči slepený.

Pohyb řas,

utíná dobu pro snění.

 

Ranním sluncem,

mám pohled zalitý.

Proniká mým srdcem,

to ráno poklidný.

 

To svěží ráno,

ta úžasná chvíle.

Kdy vstáti jsem neodolal.

 

Překročit práhno,

zdolávat cíle,

které jsem si naplánoval.

 

Vtírám plos,

V zelené trávě.

Nad hlavou mám modř,

vítr fouká slabě.

 

Jdu dál bos,

při dní počatým.

Kráčím v kapkách ros,

chodidlem studeným.

 

V Mém těle,

proudí cit radostný.

Co přišel v době,

Kdy už hvězdy pohasly.

 

V to svěží ráno,

Vně denní chvíle,

kdy měsíc dopanoval.

 

Překráčím práhno,

pokořit míle,

Které mi osud natrasoval.

Autor Johnny 96, 19.04.2021
Přečteno 127x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, šerý, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně popsané ráno. ST.

19.04.2021 15:22:10 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí