Běhna

Běhna

Anotace: Napsáno: 27. 4. 2021 Dekadentní báseň založena na autorově představivosti.

Sbírka: Bláboly

Jsem jak kurva, věčně na kolenou.
Sbírám drobné a cítím se být velikou.
Sama v prádle v temném rohu,
klečím čekající na pohromu.

V jedné ruce láhev vína,
v druhé partner mého syna.
Sex a vášeň barví karty,
skvěle líbá nahý na rty.

Jsem jen lůza, co běhá po ulici,
co hledá mužnou hlavici.
Jsem ta, již říkají Dorota,
co se prodávala u dvora.

Chci se ožrat, prostě chcípnout!
Kéž bych byla někdy jinou.
Kdo jsem že mě život tolik zkouší?
Jsem jen kurva, co po ni muži touží.

Autor Miborrow, 27.04.2021
Přečteno 180x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí