Cesta do pekla

Cesta do pekla

 
 
To je zase, kámo,
hodně divný ráno.
Co mám v sobě, to mě drtí.
Jsem na hraně žití, smrti.
 
Žaludek můj hravě
dostal se až hlavě. 
Tolik litrů, tolik gramů!
Pokukuji za tu hranu.
 
Na parketách čelo.
To, co se tu dělo,
přišlo z podsvětí prý na skok.
V cestě do pekla mám náskok.
 
Ve stropě mám díru.
Teď černý mrak v míru,
zapálí s úsměvem na rtu
mou hříšnou zdravotní kartu.
Autor Koala, 06.05.2021
Přečteno 137x
Tipy 5
Poslední tipující: gallatea, Emily Říhová, Panda v houbičkách, Psavec, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zdravím bratra z řádu fauny,
nedělejte si z nás klauny.
Koala a jeho fanda
do pekla jdem spolu.
- Panda

06.05.2021 21:52:27 | Panda v houbičkách

Dík Pando. Ale radši vyrazíme do nebe.

09.05.2021 22:43:52 | Koala

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí