Co tě cvrnkne do..

Co tě cvrnkne do..

Anotace: .

.
Jsem bledý jak krajina po zimě
tys slunce vetkané do mé kůže
a prší-li vzpomínky zasij mě
rostu kvetu vadnu..(bohužel)

Držím tě za ruku a ta chladne
zítřek mi od včera podivně šeptá
s vyhřátou dekou den putuje za dnem
na cestě žížal strach sezobe pták

A pro tu chvíli kdy se najdeme
ve dveřích letmé políbení
a pohled napotom
Mon amour
Je voyage vers la mer
Prosím vylov mi ze dna ÓM
.
.
Autor Now, 15.05.2021
Přečteno 170x
Tipy 16
Poslední tipující: gallatea, Emily Říhová, kaše, Iva Husárková, mkinka, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, šerý, Vivien, Frr, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji.

17.05.2021 15:50:52 | Now

panečku, ta je!
veľmi sa mi páči

16.05.2021 00:44:47 | Romana Šamanka Ladyloba

Merci za kop do boku.. :)
Někdo cestuje
jiný loví
a lásky je plno
plno ji tu je
a jedno je kdo ví
kdo právě poznal
kdo miluje..

16.05.2021 01:01:19 | Now

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí