Život a zdraví je nejcennější co máme.

Život a zdraví je nejcennější co máme.

Anotace: Už cítím jak se některým zde přítomným básníkům ježí chlupy na těle:-)Nebojte, nejsem Svědek Jehovův, můj vzor je mistr Jan Hus.:-)

Šedesátka se kvapně blíží, však mě to zas až tak netíží.
Má víra ve Stvořitele je pevná a tak Nikdy nebudu sám,
a až vydechnu naposled budu stále s Bohem, nebojím se co bude za pomyslným rohem.

Ve dvaceti se mi zhroutil celý Svět, celý Vesmír, vše co mé oko zahlédlo,
avšak Stvořitel Byl a Je stále živý, a nejsem sám,
o tom, že Bůh JE ví mnoho lidí.

Šťastný je člověk, který se má o co opřít, vědět, že nic se neděje náhodně,
pak i jeho Duše je ve větší pohodě.
Víra v Boha není žádné ponížení, je to vědění,
a každý kdo chce může čerpat toto sdělení, a odkud?, třeba z Bible.
Autor Jeněcovevzduchukrásného, 23.05.2021
Přečteno 162x
Tipy 15
Poslední tipující: Vivien, Amonasr, Iva Husárková, šerý, Rozmarýna, Psavec, Marten, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Boha si neseme každý v sobě.
S každým Tvým slovem souzním...velmi niterní pro mě....
..ST..

25.05.2021 22:45:25 | Jaruška

"Jak to, že nebe lakomci může něco dát,
že mu obilí, mlýnici, lázeň může dát,
když chudas platí předem i za suchý chléb.
Na takové nebe měl bys nakašlat"

Omar Chajjam,Persie

24.05.2021 13:22:56 | Lighter

...ničemu jinýmu nevěřím...jen že zdraví je to jediný, co opravdu máme...;-)

23.05.2021 21:15:22 | Marten

Také věřím v Boha. ST.

23.05.2021 19:42:48 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí