Až.....

Až.....

Až jednou roztaje sníh v nás a horko nahradí štiplavý mráz,
až zjistíš, že něco máš a to něco, že ztratit nehodláš,
až pocítíš místo ledu zář a v zrcadle uvidíš svou pravou tvář,
až poznáš, že nejsem lhář, a jen já budu tvých dlaní žhář.


Říkáš, že si nejsme souzeni,
láska není jen slast, ale i trápení.
Ty jsi pól a já osamocený rovník,
bohužel k tobě dostane se jen poledník.
Autor carlita, 26.05.2021
Přečteno 134x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Říhová, Marten, Iva Husárková, Vivien, Týna
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji za pozitivní komentáře.

27.05.2021 14:38:43 | carlita

...rozhodně zajímavé...i zeměpisně...;-)

27.05.2021 13:37:17 | Marten

Prima úvod.

26.05.2021 21:17:02 | Vivien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí