Proradná

Proradná

Ochutnal jsem jen plod hořkosti,
ty obralas mne o krásu mladosti.
Každá vzpomínka je bolestivá,
bylas tak necitná a strašně mstivá.

Slyším, jak dáváš klíč do dveří,
ne však do mých, ale do těch vedlejších.
Zas jinému hříchy naděláš,
a pak odpluješ o dům dál.

Dálka modravá, láska jediná,
opustila mě, nevím, co říct.
Byla tak zrádná a tak chladná,
já život prohrál kvůli ní.
Autor carlita, 27.05.2021
Přečteno 155x
Tipy 5
Poslední tipující: Iva Husárková, Frr, Marten
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo některé jsou jako kobylky . . .ale jsme chlapi a náš úděl je dát jim vše aby nechtěly jít dál.

27.05.2021 16:36:09 | petrzal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí