Na procházce s módní poezií

Na procházce s módní poezií

Anotace: sobotní báseň pro radost....

To si tak
básník judrodivý
všiml
na procházkách kolem Prýglu,
anebo na Bílovicku,
v kraji Lišky Bystro-roušky
či i v dalekém Marvanově (Líšeň)
frajeři největší a nejtlustší 
nosí hadry
nyní
s nápisem "Ellesse "
a u toho takovou oranžovou skvrnu
evokující  ukouslý pomeranč snad
a ti ještě drsnější
s nápisem
"Pastýřský koláč s mletým hovězím, chřestem a kaší z brambor a batátů"
(psáno jazykem glogalizace dříve jazykem Angličanů ).....
a bez té skvrny optimistické.
 
Konec hlášení
básnické modní poezie
pardon policie.
Autor Medved23, 29.05.2021
Přečteno 195x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková, šerý, Psavec, kafe u okna, Frr, kudlankaW
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

díky paní KW :D

01.06.2021 15:11:04 | Medved23

Rozštípali mě představy těch velkých tlustých borců v mark tričkách Ellesse
BRAVO!

31.05.2021 22:35:33 | kudlankaW

Ústřední rada to snad vezme na vědomí a zasáhne ;-)

29.05.2021 09:54:19 | Slav Milo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí