nočné autobusy

nočné autobusy

nočné autobusy
plné
potenciálu
pod vplyvom alkoholu
a okolností
 
pátrajú po značkách,
ktoré ukazujú domov
 
pátrajú po miestach,
zabudnutých radostí
 
nočné autobusy
plné
prázdnych slov
nenaplnených snov
pod vplyvom zodpovedností
 
nočné autobusy
nečakajú na nikoho.
 
pôjdeš radšej pešo?
Autor kafe u okna, 04.06.2021
Přečteno 129x
Tipy 8
Poslední tipující: horečka., Marten, Iva Husárková, Frr, Psavec, šerý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí