verše na dvore

verše na dvore

videl som
nenápadné dievča
sedieť v rohu
čítať poéziu
s davom siluet okolo
 
nikto okrem mňa
jej nečítal z pier.
 
veľká
vo svojej fantázií
ja, malý.
 
bojovala s drakmi,
ja som bojoval
so vzdialenosťou
medzi nami.
 
kráčal som
po chybách
ona sa prechádzala
veršovanými snami.
 
vidím
nenápadné dievča
sedieť v rohu
čítať poéziu
 
a nikto okrem mňa
jej nerozumie.
Autor kafe u okna, 05.06.2021
Přečteno 164x
Tipy 14
Poslední tipující: jenommarie, Marten, mkinka, Iva Husárková, kudlankaW, Psavec, Vivien, Pettie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No to sa mi naozaj páči

05.06.2021 22:42:53 | kudlankaW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí