Opojné bublinky

Opojné bublinky

Anotace: Napsáno: 11.6.2021

Sbírka: Bláboly

Bublinky jsou magie,
co se ti v mysli rozlije.
Je čarovná a mocná zároveň,
ta magie je hodna královen.

Po sklence se mágem stáváš,
tancuješ a formule své odříkáváš.
Oči jiskří v žáru svíček
a prsty tvé dotýkaj se víček.

Již nejsi v našem světě,
kde toužil by si po osvětě.
Teď toneš v řece vína burgundského
a nevíš, co je na tom kouzelného.

Každá magie má svou daň,
která drtí v místě ran.
Toužil bys vše vrátit zpět?
Odlož sklenku a jdi vpřed.

Autor Miborrow, 11.06.2021
Přečteno 277x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka, Iva Husárková, Psavec, šerý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí