Jistá Magdaléna...

Jistá Magdaléna...

Anotace: Měňme velké těžkosti v malé a malé v žádné...

 

Jistá Magdaléna, je zakulacena
tam, kde se to ženám vůbec nelíbí,
nesedá si k míse, raděj pročistí se,
to čaj z listů senny promptně zařídí.

Magdalena plesá, jde na to od lesa,
věří že již brzy cíle dosáhne,
představuje si, jak její váha klesá,
oblíbené džínsy opět natáhne.

"Zmizíš, bříško moje, máš to, jářku, marný,
ty zadečku, též zas budeš zpevněný,
zavýsknu si, že jsem opět děvče švarný,
odškrtnu si další kila shozený...

Vepřoknedlozelo s rodinkou nedám si,
zeleninka, brambor v slupce vařený,
to budou garanti obnovení krásy,
člověk cítí se jak znovuzrozený...

Další kilo dole, váha si mne váží,
už si ze mne pranic šoufky nedělá,
bikinky obléknu v čas kdy slunko praží
a ve vodě dám si pěkně do těla..."
Autor Kozoroh 1, 14.06.2021
Přečteno 158x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Emily Říhová, Psavec, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

S kily je to marný závod,
když už člověk léta má,
zde selhává každý návod,
jaký odborník ti dá.

Hezký den i po letech přeje jednička mezi zdejšími kozorohy. :-)

31.01.2024 10:08:05 | Kozoroh 1

Předložil jsi vskutku návod,
jak zas tvary vykreslit,
s kily je to věčný závod,
když chceme se i sobě zalíbit... :D
Krásný den, Kozorohu :)

20.06.2021 16:55:25 | Emily Říhová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí