Houbař

Houbař

Anotace: .

 
Ze stromů majáky
z jehličí opevnění
a z jezírek malé moře
po kterých cupitá hmyz
jako nějací malí akrobaté...
 
Občas nějaký větší stín...
ale když zafouká.....tak se rozláme.
Ten jehličnan okolo kterého jdeš
vždy chtěl být listnatý...
Mezi koruny zabloudil pták
a všechno mlčí záhadnou hlasitostí
a každá prvočástice má svůj úkol..
Bzučení hlídá světové strany
a houbař se usmívá....
Autor 8Zdenek, 27.06.2021
Přečteno 154x
Tipy 5
Poslední tipující: šerý, Psavec, Iva Husárková, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí