Kde jsem?

Kde jsem?

Anotace: .

 
Vítr pohnul mrakem
jako mladičká dívka rtem
něco si šeptali s andělem
a já si najednou nebyl jistý kde jsem.
A strom se uklonil větru korunou
zatímco stíny počítaly hvězdy jednu za druhou..
Autor 8Zdenek, 28.06.2021
Přečteno 176x
Tipy 9
Poslední tipující: její alter ego, mkinka, Marten, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí