Pohádkový svět

Pohádkový svět

žijeme ve světě pohádek
výhradně my drzí hlupáci
jsme děti gejmící ve fikci
které nemají co na práci

nejspíše nikdy nevylezeme
do reality dospělého světa
kde slunce ustoupí obzoru
a kde verš je jenom věta

neboť náš svět je neživotný
neomezen životem či smrtí
hrajeme v něm multigame
kde náš skill všechny zdrtí

Autor Nao Kinjú, 29.06.2021
Přečteno 164x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí