Vražedkyně

Vražedkyně

Anotace: .

Ze dveří domů
vycházejí vražedkyně
a připomínají mi vším co se nestane...
že stárnu
a mojí touhou
mi připomínají umírání
Co nejkrásněji oblečené
vypadají jako antické sochy..
Nemají v rukou zbraň
to ony jsou zbraněmi..
Autor 8Zdenek, 30.06.2021
Přečteno 148x
Tipy 4
Poslední tipující: její alter ego, mkinka, Medved23
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí