úplňková

úplňková

Anotace: ..text k písničce

Mraky plynou při úplňku,

žába mění pramen v tůňku.

V tůňce bahno, v bahně já,

čisté vody ubývá.

V tůňce bahno, v bahně já

a ty jsi tak tajemná.

 

Mraky při úplňku plynou,

zatmění je nad krajinou.

V krajině tma, ve tmě já,

zbytek svíčky plápolá.

V krajině tma, ve tmě já

a světýlko skomírá.

 

Plynou při úplňku mraky,

zhasínají paneláky.

Zhasnou lampy, zhasnu já,

to se mi to usíná.

Zhasnou lampy, zhasnu já,

to se mi to umírá.

Autor el sereno, 04.07.2021
Přečteno 172x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Majda
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

docela fajn, mně se za mlada líbilo se dívat do světýlek paneláků a představoval jsem si, co tam každý dělá :)

04.07.2021 15:17:57 | Ray Magini

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí