SUV

SUV

1 200 kiláků v SUV na zadním sedadle
zatmavený skla
150 km/h bych řek' že ten moment prolítne rychlejc mezi prstama
přitom se skoro nehejbe
a tak eazy by moh' skončit

17% baterky
klasika

rozmrdávam data
jako se rozmrdávam na kalbě
…jen na dobrou music

ze všech těch testů který jsem musel psát ve škole
by jenom výsledek crash testu teď dával smysl

ale nehrotim to

je teorie že bych si napsal opravnej pak někde jinde jako někdo jinej

bych ale byl aspoň jednou dobrym příkladem
…ve fyzikálnim nebo statistickým testu na školách
a rozhodně bych si to víno rozcintal teď
Autor Tony Montana, 19.07.2021
Přečteno 112x
Tipy 1
Poslední tipující: Sstano
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí