Prázdninová

Prázdninová

Anotace: říkanka, která mluví z duše učitelů i žáků :-)

Tak a už je tady máme

ty prázdniny milované.

 

Slunce, voda, hory, les

"hurá" volám do nebes.

 

Nezáleží na počasí, zda jsou kroupy nebo sněží

VOLNO!  to je oč nám běží. 

 

Žádný budík, káva v šest

z pomyšlení na vstávání - ruka se mi svírá v pěst!

 

Volná cítím se jak pták

jen moci vzlétnout do oblak.

 

V červenci nám bývá HEJ 

radosti a štěstí máme NEJ!

 

V srpnu smíchu ubývá

škola se přibližuje, stresu přibývá...

 

Ani jsme se nenadáli

prázdniny nám mizí v dáli.

 

 

Autor LauraX, 22.07.2021
Přečteno 176x
Tipy 8
Poslední tipující: Jan Urban, Iva Husárková, Psavec, mkinka, J's .., rybka
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkně napsané. Červenec a srpen jsou měsíce, které utíkají v roce nejrychleji.

23.07.2021 15:04:45 | Jan Urban

Děkuji a potvrzuji.. :-))

01.08.2021 16:20:36 | LauraX

krásná ST :-))

23.07.2021 04:14:34 | Iva Husárková

Moc děkuji :-)

23.07.2021 14:59:28 | LauraX

:-))

24.07.2021 02:29:11 | Iva Husárková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí