JAZZ NEŽNEJ KUBÁNKY

JAZZ NEŽNEJ KUBÁNKY

Začína pršať .

Všetko na sen
podobá sa len
Ako vôbec máš sa?
Tu fajn,
no miestami tie prehánky.

Tvoje meno ako had
ovíja sa okolo mojej hánky,
vlasami mi presvitá
jazz nežnej Kubánky,
ktorá horí niekde tam,
kde to ľudia nadnesene
nazývajú zemský raj.

Túžiš si zo mňa potiahnuť
nadýchať sa ma z plných pľúc,
no ja sa dokážem len rozplynúť,
vypariť sa ako duch.
Nemám tu svoj druh,
tak ma, prosím, nenúť
sem medzi vás zapadnúť.

Stanem sa súčasťou zeme,
keď dopadne posledný tón
júlovej búrky,
a niekde z Malej Strany
ozve sa môj obľúbený zvon.

Ahoj.

 

Autor Pettie, 26.07.2021
Přečteno 130x
Tipy 9
Poslední tipující: šerý, Frr, mkinka, J's .., Medved23
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jazz nežnej kubánky pri júnovej búrky, nádherné

26.07.2021 18:51:10 | Ray Magini

Vďaka :)

27.07.2021 12:16:11 | Pettie

a přiskočí i šohaj stanem se súčasťou pro něžný jazzový ráj:))

26.07.2021 16:28:11 | J's ..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí