... kolik je hodin

... kolik je hodin

Kolik je hodin
Je celkem nejiste
A rychle se to meni
Zejmena po ranu

Kdyz snidas doma
V Thajsku obedvaj
Na Kube jeste spi
A ve Francouzske Polynesii
Mluvi stale francouzsky.

Kolik je hodin snad vi
Jen zvony cinkaci
Spevak koranu
Autobus na zastavce...

A pro tebe snad
Je hodin vzdy presne
Kolik ti zbyva
Autor Sstano, 26.07.2021
Přečteno 202x
Tipy 7
Poslední tipující: kudlankaW, mkinka, J's .., Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji MonoGame.

26.07.2021 23:26:06 | Sstano

Výborná úvaha...
Škoda té diakritiky

26.07.2021 20:51:40 | MonoGame

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí