Správna cesta

Správna cesta

Anotace: Nejdeme po stopách...

 

*malá zaujímavosť: báseň vznikla, keď som sa naozaj vrátil z labyrintu zo živých kríkov :D

 

Stratený v bludisku

v nádejí že nájdem tú

správnu cestu

nájdem, nájdem tú

správnu cestu

 

Aj v najväčšom hluku

počúvam čo vraví mi

moje srdce

nie vždy kráčam

po tej ceste

po ktorej chcem

ale viem

že je to len

kým si nevybudujem

možnosť z nej zísť

počúvam,

učím sa, učím sa

počúvať pozorne

čo vraví mi srdce

opakuje mi to stále

a ja mu verím,

že sa dá

nájsť tá správna

cesta

 

Stratený v bludisku

v nádejí že nájdem tú

správnu cestu

nájdem, nájdem tú

správnu cestu

aj keď niekedy

po nej kráčame

ani o tom nevieme

nájdeme,

nájdeme tú cestu

správnu pre nás-

nejdeme,

nejdeme po stopách

iných

tie slúžia

len ako poučenie

a motivácia,

aj keď sa na cestách mením,

meníme

stále som to ja,

stále sme to my...

 

Autor Dávid, 31.07.2021
Přečteno 165x
Tipy 3
Poslední tipující: Emily Říhová
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsou cesty kde bloudit se dá
a může to být i cesta zábavná...
Hezký den

06.08.2021 22:59:17 | Emily Říhová

Pekný deň aj tebe Emily, ďakujem :)

01.09.2021 01:12:40 | Dávid

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí