Senzácia

Senzácia

 

 

 

                      SENZÁCIA 

 

 

 Prvá strana v rannej tlači 

 priam hotová senzácia, 

 ako málo k šťastiu stačí, 

 celoplošná ovácia.

 

 Na titulke pyšne žiari 

 novodobá osobnosť,

 momentálne sa jej darí, 

 nečudo, veď je to kosť.

 

 Milionára zbalila 

 vďaka štíhlej postave, 

 predtým roky varila 

 vo väzenskom ústave.

 

 Dievča hviezdnej kariéry 

 zrazu tróni v médiách,

 búra vžité bariéry 

 o výslní na pódiách.

 

 Čitateľa zaujme, 

 túži o nej viacej znať, 

 k čítaniu sa podujme,

 takú kočku chcel by mať.

 

 V článku slečna výstredná 

 rozoberá výmysly,

 z troch sestier vraj prostredná 

 stvára samé nezmysly.

 

 Diskotéky vymetá 

 s pochybnými parťákmi,

 boháč si ju obmotá 

 luxusnými auťákmi.

 

 Vypeká sa na pláži 

 s boháčovou partiou,

 krásku svoju postráži 

 podozrivou mafiou.

 

 No presne v deň návratu 

 z mesačného zájazdu,

 kočka čelí závratu, 

 chorobnému nájazdu.

 

 Nevoľnosť nie z choroby,

 lež z čohosi iného,

 ani príznak staroby,

 len milenca vinného.

 

 Z radovánok tehotná,

 pôrod už na spadnutie,

 známosť čisto náhodná 

 značí konta chradnutie.

 

 Milionár vraj strašne zúri,

 paroháčom nesmie byť,

 krásku svoju z vily súri,

 s nevernicou nechce žiť.

Autor Peter35, 01.08.2021
Přečteno 123x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, šerý, Sstano
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No jo, ale na druhé straně. Je lepší být na profitové, první straně :-)

02.08.2021 00:06:15 | šerý

Dievča sa určite v dnešnom svete nestratí...

03.08.2021 06:24:05 | Peter35

životný příběh jedné zlatokopky :) Zajímavé

01.08.2021 12:09:33 | Ray Magini

Ďakujem, podobných príbehov sa zdá byť veru dosť.

03.08.2021 06:25:05 | Peter35

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí