Budˇ tu s námi

Budˇ tu s námi

život někdy blbě končí
člověk s láskou se pak
loučí
máš si vybrat jed či nůž
na všechno je pozdě už
možná si to rozmyslíš
vždytˇsi býval smrti blíž
co když všechno nekončí
když si život vezmeš
Budˇtu s námi klidně dál
stejně jednou zh....š
Autor Fil, 15.08.2021
Přečteno 258x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Amonasr, Iva Husárková, paradoxy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí