Drnda "x"

Drnda "x"

Byla jedna malá Drnda

něco chtěla,  né moc víc

Zevnitř něco vykuchala

není to však stejně pryč. 

 

Vyhrála to, v mysli své

dobře,  klidně vyhraje.

Do sklenice víno

v půllitru zas voda je.

 

Cigareta, její kouř

uvnitř třeba je jen poušť.

Do srdce se zahrabala

nechala tam jenom spoušť.

 

I poušt se už zazelená

bude v mlze zahalená

Nebude v ní ale sníh

jenom stromy v álejích.

 

X         X

X

X         X

Autor Protos1182, 15.08.2021
Přečteno 113x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, kudlankaW, Iva Husárková, Fialový metal, paradoxy, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásna básnička, plná radosti :-)

15.08.2021 09:29:23 | paradoxy

Jo, v dané možnosti, jsem vlastně happy

15.08.2021 09:30:49 | Protos1182

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí